Orkla0155-1-aspect-ratio-16-9

Om os

Om Orkla-selskaberne i Danmark
I Danmark består Orkla af 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker fra Vallensbæk og Odense til Thisted og Randers. Med vores førende, stærke brands, ingredienser og løsninger inden for fødevarer, helseprodukter samt kosttilskud følger vi danskerne fra de står op til de går i seng, hjemme og på farten. Med favoritter, der bringer smil på læben, samler vi venner og familie om dagens aktiviteter, måltider, højtider og fester.

 

Som virksomheden bag danskernes foretrukne produkter og løsninger har vi et ansvar for gennem innovation og dialog at guide danskerne til et mere bæredygtigt forbrug – til at vælge flere nationale brands, plantebaserede fødevarer, og mere bæredygtig emballage uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Det er vores ambition – sammen med vores forbrugere og kunder – at være en del af klimaløsningen gennem arbejdet med FN’s bæredygtighedsmål.

Medarbejdere
1600
Omsætning i mia. DKK
3,4
Fabrikker
14

Om Orkla ASA

Orkla ASA er et førende industrielt investeringsselskab. Virksomhedens aktiviteter ligger inden for mærker og forbrugerorienterede virksomheder. Orkla har i øjeblikket 12 porteføljeselskaber.

Orkla har en langsigtet og industriel tilgang til porteføljeselskaberne. Vi investerer i virksomheder, hvor vi kan bidrage til yderligere værdiskabelse gennem vores kompetence, forbrugerindsigt og erfaring med at udvikle førende mærker. Gennem aktiv porteføljestyring retter vi os mod hurtigt voksende forbrugersegmenter og markeder.

Orkla ASA er noteret på Oslo Børs.

Læs mere om Orkla ASA.