Orkla0155-1-aspect-ratio-16-9

Om os

Om Orkla
Orkla er en førende leverandør af mærkevarer og konceptløsninger til dagligvarehandlen, foodservice, specialhandlen, apoteker og bagerimarkedet  i Norden, Baltikum og udvalgte markeder i Centraleuropa og Indien. Orkla er noteret på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo.

 

Om Orkla i Danmark

I Danmark består Orkla af 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker fra Vallensbæk og Odense til Thisted og Randers.

Med vores førende, stærke brands, ingredienser og løsninger inden for fødevarer, plejeprodukter samt kosttilskud følger vi danskerne fra de står op til de går i seng, hjemme og på farten. Med favoritter, der bringer smil på læben, samler vi venner og familie om dagens aktiviteter, måltider, højtider og fester.

 

Som virksomheden bag danskernes foretrukne produkter og løsninger har vi et ansvar for gennem innovation og dialog at guide danskerne til et mere bæredygtigt forbrug – til at vælge flere nationale brands, plantebaserede fødevarer, og mere bæredygtig emballage uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Det er vores ambition – sammen med vores forbrugere og kunder – at være en del af klimaløsningen gennem arbejdet med FN’s bæredygtighedsmål.

Medarbejdere
1600
Omsætning i mia. DKK
3,4
Fabrikker
14