AVE6106-1-aspect-ratio-16-9

Job hos os

Karriere

Vi leder efter dig, som har omtanke for andre. Vi værdsætter mangfoldighed, og vi tror på, at forskelle gør os stærkere. Dine erfaringer, engagement og væremåde bidrager til en kultur, hvor vi oprigtigt bekymrer os for hinanden og vores kunder.

Hos os er der utallige muligheder, uanset om du er nyuddannet eller har stor erfaring.

Ledige stillinger

Spørgsmål og svar til søgeprocessen

Vi er altid på udkig efter kandidater med gode analytiske evner, og stillinger inden for økonomi og brand management kræver mere end gennemsnittet.

Du skal være nysgerrig, se kommercielle muligheder, være motiveret og have en passion for vores produkter og virksomheden. Vi søger også dig, der er motiveret for at udvikle dig og trives i et effektivt miljø.

Til nogle stillinger kan erfaring fra forbrugsvaresektoren være en fordel.

Vi er fleksible, når det kommer til baggrund og uddannelse, og ser altid på helhedsbilledet. Nogle af vores stillinger kræver fire års videregående uddannelse eller en kandidatgrad, mens andre sætter erfaring før uddannelse.

Har du en god idé, er vi altid åbne for at drøfte et muligt samarbejde, men det har vi ingen faste rutiner for i dag. Du er altid velkommen til at sende en anmodning til det danske Orkla-selskab, du kunne have interesse i et samarbejde med.

Vi opererer hovedsageligt i Skandinavien, Baltikum og Centraleuropa. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at arbejde på tværs af lande. Det har vi ikke et formelt program for i dag, men arbejder på at gøre det nemmere. Flere medarbejdere, som har ønsket at arbejde i andre lande, har fået mulighed for.