Orkla0155-aspect-ratio-16-9

Job hos os

Karriere

Vi leder efter dig, som har omtanke for andre. Vi værdsætter mangfoldighed, og vi tror på, at forskelle gør os stærkere. Dine erfaringer, engagement og væremåde bidrager til en kultur, hvor vi oprigtigt bekymrer os for hinanden og vores kunder.

Hos os er der utallige muligheder, uanset om du er nyuddannet eller har stor erfaring.

Ledige stillinger

Spørsmål og svar om ansøgningsprocessen

Vi er altid på udkig efter kandidater med gode analytiske færdigheder, og stillinger inden for økonomi og brand management kræver mere end gennemsnittet. Du skal være nysgerrig, se kommercielle muligheder, være motiveret og have passion for vores produkter og virksomhed.

For stillinger, der kræver mere erfaring, er tidligere erfaring fra forbrugsvaresektoren en stor fordel. Vi søger også dig, der er motiveret for at udvikle dig og trives i et effektivt miljø.

Vi er fleksible når det kommer til baggrund og uddannelse, og ser altid på helhedsbilledet. Nogle af vores stillinger kræver flere års højere uddannelse eller en kandidatgrad, mens andre vægter erfaring over uddannelse.

Vi leder ofte efter kandidater med baggrund inden for IT, business, civil eller industriel økonomi, strategi, HR, fødevarevidenskab og bæredygtighed.

Ja, vi tager imod uopfordrede ansøgninger til uspecificerede stillinger i Orkla. Du finder disse under ledige stillinger, og ansøgninger skal indsendes via vores karriereportal. Du kan registrere en generel profil og anmode om email-notifikationer, når vi opslår stillinger, som interesserer dig.

Har du en god idé, er vi altid åbne for at drøfte et muligt samarbejde. Under ‘kontakt os’ kan du finde relevante kontaktoplysninger på den Orkla-virksomhed, der måtte have din interesse.


                

Hvis du ønsker at arbejde på én af Orklas fabrikker, kan du finde de opslåede stillinger under ‘ledige stillinger’.