Orkla Care

Orkla Care repræsenterer 19% af Orklas samlede omsætning af mærkevarer, og er organiseret i seks forskellige forretningsenheder.

De to største enheder er Orkla Home & Personal Care, med ledende position indenfor personlig pleje og vaskemidler, og Orkla Health, med ledende position inden kosttilskud, sportsernæring og vægtkontrol. Desuden har Orkla Care ledende position inden for malerværktøj (Orkla House Care) og sårpleje (Orkla Wound Care), tekstiler (Pierre Robert Group) og professionel rengøring (Lilleborg).

Orkla Care Danmark er et datterselskab, som står for salg og markedsføring af produkter fra Orkla Health, Orkla Home & Personal Care samt Orkla Wound Care. Orkla Care Danmark har en ledende position inden for helsekost, sportsernæring, mundpleje og sårpleje, og sælger blandt andet følgende varemærker: UniKalk, HUSK, Livol, Pikasol, Futura, Longo Vital, Møllers, Maxim, Gerimax, Jordan, Salvequick og Vivag. Orkla Care er en del af den norske koncern Orkla. For mere information se www.orkla.com

 

Ny kosttilskudslovgivning

Vi har ændret i mængderne af udvalgte vitaminer og mineraler på nogle af vores produkter. Dette har vi gjort, fordi kosttilskudslovgivningen er ændret, og herunder grænserne for mængden af nogle af disse vitaminer og mineraler.

Læs mere

Mærkevarer

Orkla Care Danmark har en ledende position indenfor helsekost, sportsernæring, mundpleje og sårpleje.

Vores produkter

Orkla Care produktion

Orkla Care i Danmark råder over to fabrikker. En kosttilskudsfabrik i Ishøj og en lægemiddelfabrik i Lynge i Nordsjælland.

Vores fabrikker

Kom i kontakt med os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, synspunkter eller andre henvendelser vedrørende vores produkter, markedsføring eller vores virksomhed generelt.

Kontakt os

Orkla Care nøglepersoner

Her kan du se Orkla Care’s nøglepersoner

Se her

Sikkerhed

Når du anvender vores produkter, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du ved, at de ikke udgør en risiko for hverken dig eller miljøet. Derfor indeholder denne side sikkerhedsdatablade for aktuelle produkter i Orkla Care.

Læs mere