forbrukerservice-scaled-aspect-ratio-16-9

Forbrugerservice

Orklas forbrugerservice er klar til at hjælpe dig med spørgsmål, tilbagemeldinger eller andre henvendelser om Orklas produkter.

Du finder vores kontaktoplysninger her

Hvad leder du efter?

Har du spørgsmål til vores produkter? Har du brug for nogle gode råd og tips? Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Har du købt et produkt, som ikke var som forventet? Udfyld kontaktskemaet, så kigger vi på sagen. Tag gerne vare på produktet indtil sagen er behandlet – i nogle tilfælde ønsker vi at undersøge det nærmere. Desto flere oplysninger der er vedhæftet, såsom billeder, datomærkning og produktions-/batchkode, desto hurtigere vil vi kunne hjælpe dig med at behandle sagen.

Har du spændende forslag og ideer til nye produkter eller andre ønsker til vores sortiment? Måske vil du dele feedback på vores produkter? Send din feedback via kontaktskemaet, så hører du fra os snarest.

Orkla modtager mange henvendelser om støtte til hold, foreninger, organisationer og arrangementer. Henvendelser angående sponsorering kan sendes gennem kontaktskemaet. Vi er desværre ikke i stand til at besvare alle henvendelser og vil kontakte dig direkte, hvis et samarbejde findes aktuelt.