Orkla Foods Danmark

Vi udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer, der er lavet af de bedste råvarer og bygger på danske traditioner og inspiration fra det internationale køkken. Vores produktportefølje tæller i dag kendte mærkevarer som Den Gamle Fabrik, Beauvais, Bähncke, Risifrutti, FUN Light, Quaker, Ribena og PAMA Grødris.

Tæt på danskerne

Det er en af vores styrker, at vi kender de danske forbrugere. Vi ved, hvad de spiser, og vi kender deres madvaner. Langt de fleste af vores produkter er danske og passer til danske opskrifter og madretter. Men vi har også nye gode og spændende produkter fra det internationale køkken.

Nærheden til markedet betyder, at vi kan lave lige akkurat den mad og de produkter, som giver danskerne gode smagsoplevelser. I god kvalitet og til tiden.

Vores mærkevarer

Orkla Foods Danmark har en række stærke, markedsledende fødevaremærker i porteføljen, som vi tilbyder forbrugere i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder.

Vores produkter

Nøglepersoner

Her kan du finde information om nøglepersoner i Orkla Danmark.

Se her

Historie med stolte traditioner

Orkla Foods Danmark er resultatet af flere traditionsrige virksomheders lange historie på det danske og nordiske marked. Virksomheden er i dag en af de mest markante i dansk dagligvarehandel båret af mærkevarernes høje kvalitet og anseelse hos de danske forbrugere.

Vores historie

Kom i kontakt med os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, synspunkter eller andre henvendelser vedrørende vores produkter, markedsføring eller vores virksomhed generelt.

Kontakt os