Orkla Foods

Orkla Foods tilbyder kendte, lokale mærkevarer til forbrugere i Norden, Baltikum, Centraleuropa og Indien. Forretningsområdet har en førende markedsposition inden for en række kategorier, blandt andet ketchup, frossen pizza, supper, saucer, pålægsprodukter og færdigretter.

Orkla Foods sælger hovedsageligt sine produkter via dagligvarehandlen, men har også en stærk position inden for foodservice, kiosker og tankstationer. Norge og Sverige er Orkla Foods’ største markeder.

  • Blandt mange velkendte mærker er Beauvais, Den Gamle Fabrik, Grandiosa, TORO, Stabburet, Felix, Paulúns, Abba, Kalles, Spilva, Vitana og MTR.
  • Virksomheder i forretningsområdet er: Orkla Foods Norge, Orkla Foods Sverige, Orkla Foods Danmark, Orkla Foods Finland, Põltsamaa Felix i Estland, Orkla Foods Latvija, Orkla Foods Lietuva, Felix Austria, Hamé og Vitana Group i Tjekkiet og MTR Foods i Indien.

Orkla Danmark

1. marts 2021 etableredes Orkla Danmark gennem en organisatorisk sammenlægning af Orkla Foods Danmark og Orkla Confectionery & Snacks Danmark, men hvor de to enheder forbliver selvstændige, juridiske enheder. Easyfood ejes 90 % af Orkla Foods Danmark og indgår som selvstændig forretningsenhed i Orkla Danmark.

Orkla Danmark har en stærk brand portefølje med ledende positioner inden for fødevarer og snacking. Vi beskæftiger ca. 630 medarbejdere og har fem fabrikker fordelt i Kolding, Søndersø og Skælskør. Hovedkontoret er placeret i Vallensbæk.

Orkla Foods Danmark

Orkla Danmarks foods-forretning udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer, der er lavet af de bedste råvarer og bygger på danske traditioner og inspiration fra det internationale køkken. Og vi fylder fortsat butikshylder og spiseborde med kendte og populære mærkevarer.

Vores produktportefølje tæller i dag kendte mærkevarer som Den Gamle Fabrik, Beauvais, Bähncke, Risifrutti, FUN Light, Quaker, Ribena og PAMA Grødris.

Læs mere om Orkla Foods Danmark