Orkla Food Ingredients

Forretningsområdet Orkla Food Ingredients er den førende leverandør af bageriingredienser i Norden og Baltikum og har desuden vækst i Europa.

De største produktgrupper er margarine og smørblandinger, gær, bagehjælpemidler og bagemix til brød og kager, marcipan og ingredienser til hjemmelavet is samt tilbehør (NIC).

Følgende virksomheder indgår i Orkla Food Ingredients Danmark: Odense Marcipan, Dragsbæk, Credin, CBP og Frima Vafler.

  • Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og produkter relateret til marcipan. Odense Marcipan er både repræsenteret på dagligvaremarkedet og på det professionelle marked. Odense Marcipans produkter bliver også brugt af flere førende kage- og konfektproducenter.
  • Dragsbæk er Danmarks største producent af margarine og fedtstoffer. Dragsbæks historie går tilbage til 1923, og med en eksportandel på 55 % er Dragsbæk også en vigtig aktør på de internationale markeder. Dragsbæk står også bag Naturli’, som producerer plantebaserede fødevarer.
  • Credin DK er producent af diverse bageriprodukter til Skandinavien og flere andre europæiske lande. Credin blev etableret i 1930 og producerer i dag mere end 500 forskellige produkter med et komplet produktsortiment inden for bageri og konditori.
  • CBP er Danmarks førende leverandør af bageriingredienser og tilbehør til bagerier, konditorier og bageriindustrien. CBP tilbyder løsninger både til individuelle bagere og kædesamarbejde.
  • Frima Vafler: tilbyder et omfattende produktsortiment i form af traditionelle isvafler og vaffelskåle til desserter samt tilbehør. Indgår i NIC.

Pressekontakt

Nilüfer Sahin

Nilüfer Sahin

Kommunikationsdirektør

nilufer.sahin@orkla.dk

+45 2682 2297