Orkla_100120-462_final_highres-aspect-ratio-16-9

Orkla Foods Danmark

Om forretningsområdet

Orkla Foods tilbyder kendte, lokale mærkevarer til forbrugere i Norden, Baltikum, Centraleuropa og Indien. Forretningsområdet har en førende markedsposition inden for en række kategorier, blandt andet ketchup, frossen pizza, supper, saucer, pålægsprodukter og færdigretter.

Orkla Foods Danmark

Vi udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer, der er lavet af de bedste råvarer og bygger på danske traditioner og inspiration fra det internationale køkken. Og vi fylder fortsat butikshylder og spiseborde med kendte og populære mærkevarer.

Det er en af vores styrker, at vi kender de danske forbrugere. Vi ved, hvad de spiser, og vi kender deres madvaner. Langt de fleste af vores produkter er danske og passer til danske opskrifter og madretter. Men vi har også nye gode og spændende produkter fra det internationale køkken.

Nærheden til markedet betyder, at vi kan lave lige akkurat den mad og de produkter, som giver danskerne gode smagsoplevelser. I god kvalitet og til tiden.

Vores produktportefølje tæller i dag en række kendte mærkevarer – se vores brands nedenfor.

Vores brands

Vores fabrikker

Her producerer vi bl.a. marmelader, dressinger, ketchup og sennep, survarer og køderstatninger under mærker som Den Gamle Fabrik, Beauvais, Bähncke og Naturli’.

Ligesom vi under mærket Easyfood producerer kvalitetsbagværk til convenience-sektoren.