Orkla Confectionery & Snacks

Orkla Confectionery & Snacks er markedsleder i kategorierne chips og snacks, slik og kiks, med kendte lokale mærker og smagsvarianter til glæde for forbrugere i Norden og Baltikum.

 

For an English version please visit orkla.com

Over 90 % af omsætningen kommer fra de nordiske og baltiske markeder. Norge er det største marked.

  • Blandt de mange kendte mærkevarer er KiMs, Nidar, Göteborgs Kex, Sætre, OLW, Panda, Laima, Selga, Adazu og Kalev.
  • Virksomheder i forretningsområdet er: Orkla Confectionery & Snacks Norge, Orkla Confectionery & Snacks Sverige, Orkla Confectionery & Snacks Danmark, Orkla Confectionery & Snacks Finland, Orkla Confectionery & Snacks Latvija og Kalev i Estland

Orkla Danmark

1. marts 2021 etableredes Orkla Danmark gennem en organisatorisk sammenlægning af Orkla Confectionery & Snacks Danmark og Orkla Foods Danmark, men hvor de to enheder forbliver selvstændige, juridiske enheder. Easyfood ejes 90 % af Orkla Foods Danmark og indgår som selvstændig forretningsenhed i Orkla Danmark.

Orkla Danmark har en stærk brand portefølje med ledende positioner inden for fødevarer og snacking. Vi beskæftiger ca. 630 medarbejdere og har fem fabrikker fordelt i Kolding, Søndersø og Skælskør. Hovedkontoret er placeret i Vallensbæk.

Orkla Confectionery & Snacks Danmark

Orkla Danmarks snacking-forretning producerer og markedsfører chips, snacks, nødder og konfekture.

Vi er markedsleder på det danske chips- og snackmarked. Det stiller krav til os om hele tiden at give forbrugerne nye, spændende produkter og ny inspiration til hyggelige stunder.

 

For an English version please visit orkla.com

 

Læs mere om Orkla Confectionery & Snacks Danmark