Anamma_VEGOFARS_web-ny-aspect-ratio-16-9

NYHED: Anamma – et kødfrit alternativ til alle

Når det svenske mærke Anamma i uge 38-39 lanceres i Danmark, kan danskerne se frem til en række kødfrie produkter, der både er velsmagende og nemme at tilberede i den travle hverdag.

21. september 2018

Interessen for plantebaseret kost er i massiv vækst. Flere og flere ønsker at medvirke til at passe på miljøet ved at spise kødfrit. Anamma er Orkla Foods Danmarks nye bidrag til et vegansk kødsubstitut på det danske marked.

I sit svenske hjemland er Anamma allerede et populært valg, når menuen skal være kødfri. Således er Anamma Sveriges mest solgte veganske mærke.

 

Der står bæredygtighed på menuen

Visionen bag Anamma er grøn – den handler om, at vi sammen kan skabe en grønnere verden og en bæredygtig fremtid. Derfor ønsker Anamma at tilskynde flere til at spise vegansk – for hvert kødfrit måltid er et skridt i den rigtige retning.

Alle produkter er 100% veganske og til en pris, hvor alle kan være med. Men bæredygtigheden stopper ikke ved det kødfrie. Bæredygtigheden i produkterne går nemlig hele vejen rundt fra produktion til indpakning af det færdige produkt.

Anammas fabrik producerer hovedsageligt produkterne med el fra vandkraft, mens emballagen i vid udstrækning er fremstillet af sukkerrør. Derfor har Anammas produkter en meget lav klimapåvirkning – 60-90% mindre sammenlignet med animalske produkter.

 

100% veganske ”kød”boller, pølser og fars

De forskellige varianter i Anammas sortiment, skal gøre det nemmere for alle at tilberede et lækkert kødfrit måltid – om man er veganer, vegetar eller hører til den del, der fra tid til anden vælger at springe kød over; de såkaldte flexitarer. Sortimentet spænder bredt fra fars til pølser og ”kødboller”, som alle er 100% veganske samtidig med at de er glutenfri og rige på proteiner fra soja.

Anamma lanceres i første omgang i Meny fra uge 38.

 

Få inspiration og opskrifter på lækre veganske retter, og læs meget mere om Anamma på Anamma.dk