Rens-Let® – fjerner effektivt kalk og snavs

Rens-Let® gør det glinsende rent, der hvor andre må give op.

Rens-Let® er en effektiv rengøringsserie bestående af Rens-Let® Ståluld, Flydende Rens-Let®, WC-rens, Rens-Let® Gulvsæbe, Rens-Let® Afløbsrens, Rens-Let® opvaskemiddel og Rens-Let® Universal.

 

  • Rens-let Ståluldssvampe® gør glinsende rent, der hvor andre må give op. Rens-let Ståluldssvampe® kan anvendes overalt, hvor du ønsker at gøre rent eller fjerne pletter – lige fra gummistøvler, jern, cykler, barnevogne, ski, stålkanter, træterrasser, brændte gryder, inde i ovnen m.m. Prøv selv der, hvor andre rengøringsmidler må give op.

 

  • Rens-Let Flydende® er ikke alene kalk-fjerner, men også et effektivt rengøringsmiddel. Flydende Rens-Let® efterlader en skinnende ren og vandafvisende overflade og har en enestående formel, som gør produktet anvendeligt næsten overalt – både håndvask, fliser, brusekabine og mange andre steder.

 

  • Rens-Let® WC-rens rengør effektivt toiletkummen, fjerner kalkbelægninger og efterlader toilettet velduftende.

 

  • Rens-Let® Gulvsæbe er et naturprodukt, som er lavet af rene planteolier. Rens-let Gulvsæbe er skånsom mod alle træoverflader.

 

  • Rens-Let® Opvaskemiddel har en mild og behagelig citronduft og giver en skinnende ren opvask. Opvaskemidlet har en pH-værdi tæt på hudens egen og er derfor mild mod hænderne. Rens-let opvask er dermatologisk testet på sensitiv hud. Derfor kan du stole på at Rens-let Opvask er mild nok til hele familien.

 

  • Rens-Let® Afløbsrens er effektiv mod tilstoppede rør og ekspert i at opløse hårrester. Afløbsrensen er skånsom mod alle typer rør – også plastrør. Brug Rens-let Afløbsrens, når rørene er tilstoppede, eller tilføj en sjat til vedligeholdelse.

 

  • Rens-Let® Universal er et naturprodukt, som er fremstillet af fyrretræsolie. Rens-let Universal er en effektiv sæbe, som også er skånsom mod overfladen.

 

Ingredienser

Sikkerhed

Når du anvender vores produkter, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du ved, at de ikke udgør en risiko for hverken dig eller miljøet. Derfor indeholder denne side sikkerhedsdatablade for aktuelle produkter i Orkla Care.

Læs mere om kemikalier her. 

Læs mere