Panda

Panda er kendt for lakrids af høj kvalitet. Det oplever man på den gode smag og den bløde konsistens. Når man vælger Panda, vælger man lakrids, der er produceret med rigtig lakridsekstrakt og med ingredienser af høj kvalitet, uden brug af konserveringsmidler og uden tilsætning af salt.

Virksomheden bag Panda startede produktion af lakrids i det centrale Finland i 1927. I 1933 blev den bløde lakrids, som kendetegner Panda i dag, produceret for første gang. Pandas lakrids fremstilles stadig i henhold til den oprindelige, traditionelle kogemetode.

Det var først i 1950’erne, at den bløde lakrids blev markedsført under varemærket Panda. Produktsortimentet er løbende blevet udviklet og tilpasset, det forbrugerne efterspørger. I 1970’erne lanceredes Panda Natural, som er fremstillet uden kunstig farve og tilsætningsstoffer.

I dag omfatter produktsortimentet sød og salt lakrids, fyldt lakrids i varianter med smag af chokolade, jordbær, banan og karamel samt Panda Natural serien.

Se udvalget af Pandas produkter her

Fra hjemmemarked til eksport
I dag er Panda markedsleder inden for lakridsprodukter i Finland og eksporterer til mere end 20 lande, hvor de største markeder er Skandinavien, Nordamerika og England.

Panda produceres af Orkla Confectionery & Snacks Finland og markedsføres og distribueres i Danmark af Orkla Confectionery & Snacks Danmark.

Læs mere om Panda her.