KiMs

KiMs forbindes med hygge og spas. Produkterne er tænkt til de små hyggestunder, når du er sulten for sjov®. Med KiMs får man mere smag, mere knas og mere spas mellem hovedmåltiderne.

Som markedsleder på det danske marked inden for chips og snacks præger vi markedet med spændende produkter. Både stærke klassikere og nyheder.

KiMs står for produkter af høj kvalitet med høj fødevaresikkerhed. Vi har høje krav til kvaliteten af vores råvarer og forarbejdningen af vores produkter. Derfor kan forbrugerne til enhver tid føle sig trygge ved at vælge KiMs.

Vi har leveret kvalitetsprodukter til danskerne siden 1960’erne. Her blev danskerne første gang præsenteret for de nu berømte Saltede Peanuts. I dag er det især chips med Sour Cream & Onion, Ostepops® og Snack Chips®, som er danskernes foretrukne.

I løbet af årene er produktporteføljen vokset betragteligt og rummer nu chips, snacks, nødder, dip og chokolade.

Chokolade
I januar 2016 trådte KiMs ind i chokoladekategorien. I første omgang var udgangspunktet KiMs nødder kombineret med fyldig mælkechokolade. Nu rummer produkterne også andet knas og spas lige fra chokoladeplader til chokoladekugler.

Al mælkechokolade, der anvendes i KiMs chokolade, er fremstillet af bæredygtige UTZ certificerede kakaobønner. Læs mere her

Se udvalget af KiMs produkter her

KiMs indgår i Orkla Confectionery & Snacks Danmark’s produktportefølje.

Markedsføring
Foruden de populære produkter er KiMs også kendt for sit sjove reklameunivers med frontfiguren Jørgen, der kom frem i 1997. KiMs var først i Danmark til at lave historiefortællende reklamer, og Jørgen er nu den længstlevende reklamefigur på dansk tv.

Læs mere om KiMs her