DEN GAMLE FABRIK – den ægte siden 1834

Hos Den Gamle Fabrik tror vi på at Inspiration findes alle steder, det handler bare om at være åben for den. Det er vi.

Vi er nysgerrige og altid på jagt efter øjeblikke, som inspirerer os, og udvikler os på ny. For hvad nu, hvis vi kunne gøre en regnfuld onsdag lidt sjovere? Hvad nu, hvis sommer ikke kun var en årstid, men også en smag? Eller hvad nu, hvis der fandtes en marmelade til alle anledninger?
Måske det kræver, at man skal gå en anden vej, end man plejer, vende glasset på hovedet eller se verden gennem et barns øjne. Og det gør vi hellere end gerne. For det er lige akkurat det, der har holdt os relevante siden 1834.

Selvom mange år er gået, holder vi stadig fast i de gode gamle håndværksprincipper og går aldrig på kompromis med udvælgelsen af kun de allerbedste bær og frugter.

Produktionen foregår stadig i åbne gryder uden kogning – det er den absolut mest skånsomme måde at behandle de fine bær og frugter på. Marmeladen hældes forsigtigt på glas. At passe på og bevare smagen i bær og frugter er det vigtigste for DEN GAMLE FABRIK, da man kun med skånsom behandling opnår den bedste smag i marmeladen.

Det er det, vi har gjort i over 180 år – og det vil vi fortsætte med!

Læs mere om DEN GAMLE FABRIK på www.dengamlefabrik.dk