Hvad søger vi efter i en kandidat til Orkla?

At søge job er ofte stressende. Hvad leder arbejdspladsen efter i en kandidat? Hvordan kan jeg vise, at jeg er den rette person til rollen? Vi håber, at du her kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål i ansøgningsprocessen.

Hvor meget vægter mine karakterer i forbindelse med at få et job?

Kort fortalt ser vi på hele pakken af viden, værktøjer og kvalifikationer – ikke kun karakterer. Når du har en bachelor- eller kandidatgrad, ved vi at du er udstyret med viden og værktøjer, som du vil få gavn af i dit job, Dette tæller mere for os, end kombinationen af fag eller hvad dine karakterer er.

Hvilke kvalifikationer leder I efter hos Orkla?

En god kandidat er ikke lavet af karakterer eller hvilken skole, du har gået på. For os er det vigtigt, at du både har gode analytiske og interpersonelle evner.

Vi søger dig, der er proaktiv og lærevillig. Du skal være parat til at arbejde hårdt og trives i et tempofyldt miljø, der kræver effektivitet og handling.

Hvad skal jeg lægge vægt på til jobsamtalen?

Det, der er vigtigt for os, er at du er entusiastisk og interesseret i både rollen og Orkla. Du ved, hvad du laver, og bruger tid på at reflektere over de svar, du giver, og de spørgsmål du stiller.

Vi ønsker at arbejde med mennesker, som elsker vores produkter og det, vi arbejder for. Hvis vi ikke kan se dette under jobsamtalen, er det svært for at vide, om du vil trives her. Tal om din favoritreklame, favoritprodukt eller noget andet, du har lagt mærke til. Og glem ikke at vise os hvem du er! Svar ærligt på spørgsmålene, og lad være med at svare med det, du tror, vi gerne vil høre.

Hvordan kan jeg udvikle mig i Orkla?

Vi vægter udvikling og træning højt. Vi tilbyder både digitale og fysiske kurser til forskellige specifikke brancher (eksempelvis supply chain academy, brand academy, sales academy og mange mange flere), som vi anbefaler vores medarbejdere at deltage i.

Vi har også lederuddannelse på forskellige ledelsesniveauer, som holder vores ledere opdaterede og motiverede i deres arbejde.

Orkla har et separat team som udvikler, opdaterer og faciliterer kurserne.

Nogle sidste tips og tricks

Vores bedste tip er ikke at vente på et stillingsopslag, men i stedet at ende på vores radar så tidligt som muligt. Vi har mange praktikpladser og andre muligheder i løbet af året. Dette er en god måde at vise, hvad du er god til og få en fod indenfor, inden du er færdig med din skolegang.

Kom gerne og tag en snak med os på studiemesser eller lignende steder, hvor du kan træffe os. Stil gerne spørgsmål og vær nysgerrig – vi husker de de kandidater, som skiller sig ud!