Du kan udvikle dine færdigheder hos os

At arbejde i Orkla skal føles som at komme hjem. Det er stedet, hvor du vil udvikle dig selv, dit team og dine færdigheder, og blive den bedste version af dig selv.

#AHomeToGrow

Hos os bliver du opfordret til at dele ideer, viden, kreativitet og input, uanset hvor i virksomheden du arbejder. På den måde bliver arbejdsdagen og arbejdsopgaverne til meget mere en blot et job. Hos os kan du finde et job, som passer til dig – i hele værdikæden fra produktion til forbruger.

Mulighederne er uendelige. Velkommen til os.

Vi vil gerne have, at du kommer til os og bare er dig selv. Vi ønsker, at vores medarbejdere oplever, at der er udviklingsmuligheder, gode kollegaer, spændende udfordringer og gode teams.

Der er en uudtømmelig viden at hente om vores mærkevarer, de markeder vi opererer i og hele vores værdikæde. Her kan du lære nye måder at tænke på og bringe nye erfaringer ind i dit arbejde. Sådan håber vi, at du kan gøre en forskel for både Orkla og for verden.

Den bedste måde at opnå dette er ved at være dig selv, så vi sammen kan skabe en god kultur på alle vores lokationer. På den måde kan vi give vores kunder præcis den kvalitet, de forventer.

Bliv ved med at lære

Ingen af os i Orkla er færdiguddannede. Fra dag ét vokser du i takt med virksomheden. Her kan du udfordre dig selv på tværs af hele virksomheden, også uden for Danmarks landegrænser. Mulighederne er mange.

Vi har flere lærings- og udviklingsmuligheder på vores faglige interne akademier, og vi har ledere som inspirerer og motiverer. Mens Orkla fortsætter med forandre sig, gør vi det også. Vi udfordrer os selv, fordi det er os, som skal styre den vej, Orkla tager i fremtiden.

Arbejd globalt - lokalt

Vi er en global virksomhed forankret i lokal kultur og er i konstant vækst og forandring. Det har gjort, at produktionssteder, medarbejdere og kendte mærkevarer over hele verden. Vi er stolte over at være globale, men vi værdsætter det, vi gør lokalt, højt, og vi som arbejder i Orkla besidder en enorm og unik viden.

Det giver os mulighed for at skræddersy vores arbejde til lokalte præferencer og kan dele viden på tværs af funktioner og landegrænser. Ved at være kommercielt nysgerrige eksponeres vi for hele den globale værdikæde og den indflydelse vores mærkevarer har på forbrugere og kunder.

Den Gamle Fabrik. Livol. KiMs. Nye og gamle mærkevarer som disse gør os til den virksomhed, vi er. Vi er stolte af at have været i millioner af hjem og hjerter i generationer. Ved at arbejde med vores styrker og ambitioner, udvikler vi os i takt med samfundet. Gennem vores mærkevarer har vi også mulighed for at gøre gode ting for vores medarbejdere, forbrugere og kunder. Vi har alle et ansvar for at bidrage til Orklas fortsatte succes.