finthakket-1200-aspect-ratio-16-9

Krævende kvartal for Orkla

Beauvais har udviklet en finhakket version af den traditionelle syltet rødbede og agurk, så det er legende nemt at putte på leverpostejsmaden.

13. februar 2019

Danskerne har en rig tradition for at spise syltet grønt som tilbehør til maden. Særligt den ældre generation har de populære survarer som fast inventar på køleskabshylden. De yngre deler dog ikke den samme begejstring for at smide rødbede på leverpostejsmaden, da det ofte er forbundet med en frygt for genstridige rødbedesaftpletter og kedelige, våde madder. Det er dog slut nu, for med Beauvais’ seneste lancering har leverpostejen fået en ny bedste ven.

Beauvais har finhakket syltet grønt og hældt det på en praktisk flaske, så det er legende let at pifte selv den mest kedelige og grå leverpostejmad op. Beauvais Syltet og Finthakket findes i to varianter – agurk og rødbede. Begge er lavet af kvalitetsråvarer efter den originale Beauvais-opskrift, så den velkendte smag af syltet grønt er sikret.

Se filmen, hvor vi bad to små kokke om at demonstrere, hvor legende nemt det er at dekorere en rugbrødsmad med vores nye produkt:

 Beauvais Syltet og Finthakket findes i butikker hos Salling Group, COOP og Dagrofa