Historien om Risifrutti

1993

Her begynder historien om Risifrutti®.
Det var den svenske fødevareproducent BOB Industrier, i dag en del af Orkla koncernen, som lancerede varemærket på det svenske marked. Sortimentet var i begyndelsen begrænset, og bestod kun af varianterne jordbær, hindbær og kirsebær. Risifrutti® blev hurtigt et populært mellemmåltid på grund af sin gode smag, sit energirige indhold og funktionelle forpakning, og senere er flere smagsvarianter kommet til.

1995

I slutningen af 1995 blev Risifrutti® på det danske marked af Odense Marcipan A/S under samme koncern.
Odense Marcipan lancerede fire Risifrutti® smagsvarianter, hvoraf de to stadig findes i dag, nemlig jordbær og kirsebær.

1996

Risifrutti® blev lanceret i Norge.

1997

Risifrutti® blev lanceret Finland

1999

Aktieselskabet Beauvais overtog i 1999 salget og markedsføringen af Risifrutti® i Danmark.

2000

I foråret 2000 tog salget i Danmark for alvor fart og samtidig blev en hindbærvariant lanceret.

Risifrutti® blev annonceret massivt på landsdækkende TV, og rundt omkring i landet blev der uddelt masser af gratis vareprøver ved forskellige store arrangementer. På samme tid introduceres Risifrutti® Lätt på det svenske marked. Light varianten bliver hurtigt efterspurgt hos alle, som ønsker en Risifrutti® variant med mindre fedt og sukker.

2002

I slutningen af 2002 får Risifrutti® nyt design i Sverige, hvilket introduceres i Danmark og de øvrige lande det efterfølgende år.

I Danmark lanceres desuden for første gang Risifrutti® Christmas med kanel og frugtsauce som en sæsonvariant op til jul.

2003

Risifrutti® Light Jordbær og Risifrutti® Light Hindbær bliver lanceret i Danmark i hhv. foråret og efteråret 2003.