Carsten-Haenel-ny-CEO-i-Orkla-Foods-Danmark_medium-aspect-ratio-16-9

Carsten Hänel ny CEO i Orkla Foods Danmark

Carsten Hänel (52) er blevet udnævnt til ny CEO i Orkla Foods Danmark. Han overtager posten efter Tino Bendix, der tiltræder som CEO i Kruuse.

8. januar 2018

– Jeg er meget glad for, at Carsten har takket ja til stillingen som CEO i Orkla Foods Danmark. Han har et indgående kendskab til virksomheden såvel som til Orkla koncernen og fødevareindustrien. Han har en solid professionel baggrund og stærke kompetencer inden for mærkevarer, siger Atle Vidar Nagel Johansen, EVP og CEO i Orkla Foods.

Carsten Hänel kommer senest fra en stilling som CEO i GoDream, og før dette var han CEO i Carlsberg Danmark i perioden 2011-2016. Carsten har tidligere været ansat i Orkla koncernen, idet han var ansat i KiMs fra 1999-2011, først som Salgsdirektør og fra 2004 som CEO. Endvidere har Carsten tidligere været medlem af bestyrelsen i Beauvais foods, som i dag er Orkla Foods Danmark.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Orkla, som jeg har et godt kendskab til gennem mine mange år i KiMs. Orkla og navnlig Orkla Foods Danmark har i de senere år været på en meget spændende rejse. Jeg ser frem til at tage over herfra og fortsætte denne rejse, ligesom jeg ser frem til at udvikle de mange fantastiske mærkevarer i porteføljen, siger Carsten Hänel.

Carsten Hänel tiltræder den 1. februar 2018. Atle Vidar Nagel Johansen vil være konstitueret CEO i januar 2018.

Carsten Hänel vil referere til Atle Vidar Nagel Johansen, EVP og CEO i Orkla Foods, samt indgå i divisionens ledergruppe.