Pikasol® – FRA HAV TIL HJEM

Det skal være let at passe på sig selv og sin familie, og da vi alle spiser forskelligt, så kan det i en travl hverdag være svært at få fisk på menuen flere gange om ugen.

Derfor kan et supplement med Pikasol® Fiskeolie være en god ide til dig, der ønsker at få dækket dit daglige behov for de essentielle omega-3 fedtsyrer via fiskeolie kapsler.

Pikasol® – Din omega-3 ekspert.

Pikasol® har siden 1990 sørget for, at du kan nyde højkoncentreret fiskeolie. Med over 27 års erfaring er Pikasol® stolte over at indtage positionen som din omega-3 ekspert. Det skal være let at passe på sig selv, og da alle spiser forskelligt, kan det i en travl hverdag være svært at få fisk på menuen flere gange. Derfor kan et supplement med Pikasol® Fiskeolie være en god idè for alle danskere, der ønsker at få dækket behovet for de essentielle omega-3 fedtsyrer via fiskeolie kapsler.

Pikasol® – Godt for hjertet – Godt for hjernen – Godt for synet!

EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Pikasol® – støtter hjerteforeningen.

Pikasol® fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, som er gode for hjertet. Vi ved alle, at det er vigtigt at passe på hjertet, så derfor har Pikasol® et samarbejde med Hjerteforeningen for at sætte fokus på deres arbejde. Pikasol® fiskeolie din omega-3 ekspert.

Læs mere om Pikasol her

http://www.pikasol.dk/