Livol – hele familiens vitaminpille

Livol tror på familien – uanset hvilken form den måtte have. Det er i familien, at vi lader den gode vane gå i arv. Vi tror på, at vi kan lære af hinandens valg, og lade oss inspirere af forskelligheder familier imellem.

Livol har siden 1959 været hele familiens vitaminpille. Alle vitamin- og mineraltilskud fra Livol bliver produceret i Danmark under farmaceutisk kontrol. Livol tror på, at det skal være let for den enkelte at få dækket sit daglige behov for vitaminer og mineraler. Derfor er det store udvalg delt op i 4 grupper med hver sin farve, så du let kan se, hvem i familien produktet passer til. Og så finder du selvfølgelig Livols produkter lige der, hvor du handler dagligt – nemt og altid til fornuftige priser.

En helt ny tabletform – endnu lettere at synke

Med udgangspunkt i naturen lancerer Orkla Care, som de første kosttilskudsproducenter nogensinde, en helt ny og designpatenteret tabletform, der vil gøre det væsentligt lettere at synke tabletter. Det nye tabletdesign er udviklet i samarbejde med nogle af landets førende forskere på området. Læs mere om «Den perfekte tabletform» her http://www.livol.dk/den-perfekte-tabletform/