Om Gerimax®

GERIMAX® blev lanceret i Danmark i 1981 og har siden udviklet en bred portefølje inden for energitilskud. Gerimax® er fremstillet af typen Panax Ginseng C.A. Meyer.

Gerimax® indeholder GGE ginsengekstrakt, der er en sammensætning af højkoncentrerede ginsenosider. Ginseng har vist sig at have en positiv virkning på menneskers fysiske og psykiske præstationsevne. 

En lang række danske og internationale undersøgelser har vist, at ginseng hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration. 

Produkter 

 

Gerimax® Daglig Energi 

Har du en træt periode, eller vil du hjælpe din præstationsevne på vej? Gerimax® Daglig Energi er din daglige energitablet med ginseng, der er specielt udviklet for at give naturlig energi og overskud til et aktivt liv. Ginseng er energigiveren, men derudover indeholder daglig energi også vitaminer og mineraler. Ginseng, hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.

Indhold i Gerimax® Daglig Energi

 

Gerimax® Daglig Energi 50+ 

Livet begynder efter 50, er der nogle, der siger – og der er noget om snakken. Udnyt dit fulde potentiale med en daglig energitablet med den naturlige ginseng, der hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration. Gerimax® Daglig Energi 50+ er udviklet af skandinaviske eksperter. Udover ginseng indeholder daglig energi 50+ en masse vigtige vitaminer og mineraler til dig som er 50+.   

Indhold i Daglig Energi 50+

 

Gerimax® Ginseng energikur 

Gerimax® Ginseng Energikur er en ren ginsengkur. Ginseng hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.  Benyt dig af kuren op til perioder med travlhed eller få hjælp til at overkomme vinter- eller forårstrætheden.  Gerimax® Ginseng Energikur er udviklet af skandinaviske eksperter og fås både som tabletter og i flydende form. 

Indhold i Gerimax® Ginseng energikur – tabletter

Indhold i Ginseng Energikur – flydende

 

Gerimax® Instant Energy 

Nogle gange er det afgørende, at vi præsterer lidt ekstra og i eks. eksamensperioden kan det være særligt relevant. Gerimax® Instant Energy er det optimale boost til  dig, når du skal præstere noget særligt 

Gerimax® Instant Energy indeholder Guarana som modvirker træthed og udmattelse. Guarana har et naturligt indhold af koffein, som bidrager til at øge opmærksomheden og forbedre koncentrationen. Dagligt indtag af koffein fra alle kilder bør max. Udgøre 400 mg (200 mg for gravide og ammende) 

Gerimax® Instant Energy fås både som tabletter og i flydende form. 

Vær obs. på at det er en god ide, at holde en pause på 2-3 uger hver 3. måned  

Indhold i Instant Energy – tabletter

Indhold i Gerimax® Instant Energy – flydende

 

 

 

Kontakt Gerimax:

Mail: forbrugerservice@Orklacare.dk

Telefon: +45 4356 5656