Vilkår og betingelser

Information omkring Orkla Care A/S’ behandling af personoplysninger, herunder ret til adgang.

Forbrugerkonkurrence fra Orkla Care A/S

I forbindelse med at du deltager i en forbrugerkonkurrence fra Orkla Care Danmark A/S, vil vi gemme dit telefonnummer, oplysninger og svar frem til konkurrencens afslutning, hvorefter oplysningerne vil blive slettet. Skulle du være den heldige vinder, vil vi benytte dit telefonnummer til at kontakte dig.

Det juridiske grundlag for at behandle disse personoplysninger er at opfylde en aftale med dig, altså at lade dig deltage i konkurrencen. Samtidig er din registrering et samtykke til, at vi kan kontakte dig på telefon, hvis du vinder.

Orkla Care Danmark A/S har ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger, og vi lover at behandle dem på en sikker måde.

 

Kontakt os

Kontakt forbrugerservice hvis du vil have adgang til udlevering, ændring eller slettet personoplysninger, som er gemt omkring dig. Du kan på samme måde protestere, kræve begrænsning af eller tilbagetrække dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. For øvrig har du mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger til Datainspektionen.

Kontakt os her