Ikke-navngivet-4-aspect-ratio-16-9

Rens-let

Rens-let® gør det glinsende rent, der hvor andre må give op.

Rens-let® er en effektiv rengøringsserie bestående af Rens-let® Ståluld, Flydende Rens-let®, WC-rens, Rens-let® Gulvsæbe, Rens-let® Afløbsrens, Rens-let® opvaskemiddel og Rens-let® Universal.

Produkter

Rens-let Ståluldssvampe®

gør glinsende rent, der hvor andre må give op. Rens-let Ståluldssvampe® kan anvendes overalt, hvor du ønsker at gøre rent eller fjerne pletter – lige fra gummistøvler, jern, cykler, barnevogne, ski, stålkanter, træterrasser, brændte gryder, inde i ovnen m.m. Prøv selv der, hvor andre rengøringsmidler må give op.

Rens-let Flydende®

er ikke alene kalk-fjerner, men også et effektivt rengøringsmiddel. Flydende Rens-let® efterlader en skinnende ren og vandafvisende overflade og har en enestående formel, som gør produktet anvendeligt næsten overalt – både håndvask, fliser, brusekabine og mange andre steder.

Rens-let® WC-rens

rengør effektivt toiletkummen, fjerner kalkbelægninger og efterlader toilettet velduftende.

 

Rens-let® Gulvsæbe

er et naturprodukt, som er lavet af rene planteolier. Rens-let Gulvsæbe er skånsom mod alle træoverflader.

Rens-let® Opvaskemiddel

har en mild og behagelig citronduft og giver en skinnende ren opvask. Opvaskemidlet har en pH-værdi tæt på hudens egen og er derfor mild mod hænderne. Rens-let opvask er dermatologisk testet på sensitiv hud. Derfor kan du stole på at Rens-let Opvask er mild nok til hele familien.

 

Rens-let® Afløbsrens

er effektiv mod tilstoppede rør og ekspert i at opløse hårrester. Afløbsrensen er skånsom mod alle typer rør – også plastrør. Brug Rens-let Afløbsrens, når rørene er tilstoppede, eller tilføj en sjat til vedligeholdelse.

Rens-let® Universal

er et naturprodukt, som er fremstillet af fyrretræsolie. Rens-let Universal er en effektiv sæbe, som også er skånsom mod overfladen.