Varmrøget ørred med æggesalat

Servings
4

Ingredient list

  • 6 æg
  • 2 forårsløg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk Bähncke Taffel Sennep
  • 0.5-1 spsk karry
  • salt og peber
  • 400 g varmr.get .rred
  • rugbrød
  • karse/brøndkarse

Recipe instructions

Kog æggene hårdkogte i 9 minutter og lad dem køle af i iskoldt vand. Stær toppen af æggene og skrab forsigtigt ægget ud af skallen, uden at skallen ødelægges. Skyl forårsløgene og hak dem fint.

Hak de hårdkogte æg groft og vend dem med mayonnaise, forårsløg, sennep og karry.

Smag til med salt og peber. Skær rugbrødet i aflange stænger og rist dem. Server den hjemmelavede æggesalat i de tomme æggeskaller til den varmrøget ørred med ristede rugbrødsstænger og frisk karse.

TIP

Et sikkert hit på frokostbordet pga. den kreative anretning. Du kan evt. også dele æggeskallen i halve, hvis det er nemmere.

Du kan også røre små rejer i æggesalaten og evt. bruge den som fyld i en sandwich eller tortillas. Nem at tage med på madpakke dagen derpå.