Solskinsburger

Servings
4

Ingredient list

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk soltørrede tomater
  • 2 spsk timian
  • 600 g hakket oksekød
  • 0.5-1 spsk Bähncke Stærk Sennep
  • salt og peber
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 dl Bähncke Burger Dressing
  • 0.5-1 dl cremefraiche 18 %
  • 4 burgerboller
  • 100 g grillede artiskokker på glas
  • 50 g spæde salatblade
  • 1 rødløg
  • soltørrede tomater

Recipe instructions

Pil løg og hvidløg og hak dem fint med soltørrede tomater og timian. Rør det hele med hakket oksekød og tilsæt sennep, salt og peber. Form farsen til fire burgere og steg dem på panden i ca. 5 minutter på hver side, alt efter hvor tykke de er, og hvor rødt du ønsker kødet.

Rens forårsløgene, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Vend forårsløg med Bähncke Burger Dressing og cremefraiche og smag til med salt og peber.

Rist burgerbollerne og smør dem med hjemmerørt burgerdressing. Kom burgeren på bollen og anret med grillede artiskokker, salat, rødløg i skiver og soltørrede tomater.

Server resten af burgerdressingen til.

TIP

Bag hjemmelavede burgerboller.