Sennepssild med porre

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 porre
  • 1 tsk smør
  • 8-12 vagtelæg el. 4 alm. æg
  • 0.5 spsk Bähncke Grov Sennep
  • 0.5-1 spsk Bähncke Taffel Sennep
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • 3 spsk mayonnaise
  • 25 g kapers
  • 1 spsk flydende honning
  • salt og peber
  • 500 g marinerede sild, drænet
  • rugbrød

Opskrift

Skyl og rens porren og skær den i tynde skiver. Rist porreskiverne på panden i smør i et par minutter, uden at de tager farve. Lad dem køle af på køkkenbordet. Kog vagtelæggene i 5 minutter.

Rør sennep med cremefraiche, mayonnaise og porrer og smag til med hakkede kapers, honning, salt og peber.

Skær sildene i mindre stykker og vend dem i sennepsdressingen. Server de hjemmelavede sennepssild med kogte vagtelæg og evt. ristet rugbrød.

TIP

Du kan også sagtens servere almindelige hårdkogte æg til. Så skal de koge i 9 minutter. Prøv evt. sennepssilden med smukke marmorerede solæg.

Kom de hjemmelavede sennepssild på tomme rene Bähncke sennepsglas og opbevar dem i køleskabet i ca. en uge.