Salatwrap med bacon

Servings
4

Ingredient list

  • 8 skiver bacon
  • 2 store gulerødder
  • 1 lille spidskål
  • 1.5 dl Bähncke Karry Dressing
  • 1 æble
  • 2 dl nødder
  • 8 store salatblade
  • 2 dl rosiner

Recipe instructions

Steg baconskiverne på en tør pande til de bliver sprøde og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.

Skræl gulerødderne og riv dem groft evt. med et juliennejern. Fjern de yderste blade på spidskålet og skær det i tynde strimler. Skyl æblet og skær det i tynde stænger. Vend æble med spidskål og gulerod og tilsæt ½ dl Bähncke Karry Dressing. Hak halvdelen af nødderne og vend dem i råkostsalaten. Bred salatbladene ud to og to oven på et stykke madpakkepapir. Smør med Bähncke Karry Dressing og fordel råkosten på bladene sammen med baconskiverne. Rul salatbladene sammen i madpakkepapiret og bind et bånd eller en elastik omkring. Kom rosiner og resten af nødderne i en muffinform og kom den i madkassen. Luk evt. muffinformen med en elastik eller kom film omkring.

TIP

Du kan også bruge de yderste spidskålsblade som wrap, hvis de er pæne. Du kan også bruge en anden slags kål som hvidkål, sommerkål, salat eller almindelige hvedetortillas som wraps. Prøv også at komme skinke i tern eller kyllingepålæg i salatwrappen. Hvis du ikke har muffinforme, så kom evt. sølvpapir i en fordybning i en æggebakke, hæld dressingen i, pak den ind i film og kom den i madkassen.