Pølser med frisk peberrodssalat

Servings
4

Ingredient list

  • 200 g grønne bønner
  • 1 pakke sukkerærter
  • 1 pakke slikærter
  • 1 dl fromage frais
  • 1 spsk Bähncke Sennep
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber
  • 1 citron
  • 3 forårsløg
  • 1 æble
  • 8 gode grillpølser
  • Bähncke Hot Dog Ketchup

Recipe instructions

Nip enderne af bønnerne og giv dem et opkog i kogende vand i ca. 5 minutter. Tilsæt sukker- og slikærterne i det kogende vand i det sidste minut. Hæld vandet fra og afkøl bønner og ærter under iskoldt vand. Lad dem afdryppe på et rent viskestykke.

Rør fromage frais med Bähncke Sennep, frisk revet peberrod, hakket persille, salt og peber. Smag dressingen til med citronsaft. Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Skyl æblet og skær det i stænger. Skær ærterne i strimler og vend dem med resten af grønten i dressingen. Server salaten til grillede pølser med Bähncke Hot Dog Ketchup og Bähncke Sød/Stærk/ Arffmanns Sennep.

TIP

Salaten er også god at medbringe på picnic og holder sig sprød i køleskabet i 2 dage. 200 g grønne bønner 1 pakke sukkerærter 1 pakke slikærter 1 dl fromage frais 1 spsk Bähncke Sennep 1 spsk revet peberrod 1 håndfuld persille salt og peber 1 citron 3 forårsløg 1 æble 8 gode grillpølser Bähncke Hot Dog Ketchup Nip enderne