Pastasalat med rodfrugter

Ingredienser

  • 300 g fuldkornspasta, evt. makaroni
  • salt og peber
  • 3-4 kyllingebrystfileter
  • smør
  • 6 rodfrugter, fx rødbeder, gulerod, pastinak
  • 2 spsk olie
  • 1 dl Bähncke Karry Dressing
  • 3 spsk cremefraiche 18 %
  • stødt karry frisk basilikum

Opskrift

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Brun kyllingefileterne på panden i lidt smør. Hæld 1. dl vand på panden og lad kyllingerne simre i vandet i 5 minutter på hver side. Lad kyllingen afkøle på panden i væden. Skræl rodfrugterne, skær dem i skiver og rist dem på panden i olie, salt og peber i ca. 15 minutter.

Rør Bähncke Karry Dressing med cremefraiche og smag til med stødt karry, salt og peber.

Findel kyllingen i strimler og vend pasta, kylling og de stegte rodfrugter i dressingen.

Anret pastasalaten med frisk basilikum og server.

TIP

Salaten kan sagtens holde sig i køleskabet i to dage og serveres som en god frokostret.