Pariserbøf med det hele

Portioner
4

Ingredienser

  • 2 løg
  • 600 g hakket oksekød, 8-12 % fedt
  • 1 spsk Bähncke Stærk Sennep
  • 1 bdt persille
  • salt og peber
  • 4 skiver lyst brød
  • smør
  • 100 g syltede rødbeder
  • 4 spsk kapers
  • 1 dl Bähncke Burger Dressing
  • 4 æggeblommer
  • 4 spsk revet peberrod

Opskrift

Pil løgene, hak det ene fint og skær det andet i ringe. Rør kødet med finthakket løg, gennemstegt! Bähncke Stærk Sennep, 4 spsk hakket persille, salt og peber og form farsen til fire bøffer, ca. 2 cm tykke. Smør brødskiverne med smør på begge sider og rist dem gyldne på grillen eller panden. Læg brødene til side og steg bøfferne i ca. 6-8 minutter på hver side. Læg brødene ovenpå bøfferne, mens de steger færdige.

Skær de syltede rødbedeskiver i tern. Server de varme pariserbøffer på brødet og drys med rødbeder og kapers. Kom Bähncke Burger Dressing på brød og bøffer og pynt med løgringe, æggeblomme, revet peberrod og persille. Server evt. med Bähncke Taffel/ Arffmanns Sennep.