Marinerede spyd med appelsin og salsacouscous

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 3 spsk Bähncke Tomat Ketchup
  • 1 spsk chilisauce
  • 1.5 spsk soja
  • 2 tsk rørsukker
  • 2 fed hvidløg
  • peber
  • træspyd
  • 2 appelsiner, øko olie

Salsacouscous

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 snackpeber, rød
  • 300 g cherrytomater
  • 3 skiver frisk ananas
  • 1.5 bdt forårsløg
  • 2 dl couscous
  • 0.5 dl Bähncke Hotdog Ketchup
  • 1 dl sød chilisauce

Opskrift

Dup kyllingebrysterne med et stykke køkkenrulle og skær dem i store tern. Rør Bähncke Tomat Ketchup sammen med chilisauce, soja, rørsukker, presset hvidløg og peber. Vend kyllingestykkerne i marinaden, kom det hele i en frysepose og læg det i køleskabet i et par timer. Læg træspyddene i koldt vand i minimum 30 minutter. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Rens snackpeberne og skær dem i tern sammen med cherrytomaterne.

Skær ananasskiverne i tern. Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Hak 1/3 af forårsløgene fint og gem dem til dressingen. Tilbered couscoussen med kogende vand efter anvisning på pakken. Vend couscous med grønten og smag til med salt og peber.

Skyl appelsinerne og skær dem i kvarte tykke skiver. Sæt de marinerede kyllingestykker på spyd med appelsinskiver og steg dem i olie i et par minutter på hver side, evt. på en grillpande. Vend de finthakkede forårsløg med Bähncke Hotdog Ketchup og sød chilisauce og server til de lækre kyllingespyd og den hjemmelavede salsacouscous.