Lammeracks med sennepskartofler

Ingredienser

Sennepsdressing

Opskrift

Rør Bähncke Karry Ketchup sammen med Bähncke Dijon Sennep, olivenolie, salt og peber. Læg lammerackene i et fad og pensl med marinaden eller kom det hele i en frysepose. Lad kødet marinere i køleskabet i et par timer.

Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 10-12 minutter. Nip enderne af bønnerne og kom dem i kartoffelvandet i de sidste ca. 4 minutter. Hæld vandet fra og afkøl kartofler og bønner. Rør alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen. Halver kartoflerne og vend dem i dressingen med kogte bønner. Pil rødløget og skær det i både.

Grill eller steg de marinerede lammeracks i 3 minutter på hver side og lad dem trække på et rent skærebræt i et par minutter. Pynt kartoffelsalaten med rødløg, oliven og frisk basilikum og server til de grillede lammeracks.

TIP

Prøv også at marinere lammekødet i en BBQmarinade.