Karrykylling i rispapir

Servings
4

Ingredient list

  • 3-4 kyllingebrystfileter
  • olivenolie
  • 1.5 dl vand
  • 1 dl Bähncke Karry Dressing
  • salt og peber
  • 1 salathoved
  • 1 rødløg
  • 0.5-1 agurk
  • 1 pk bacon, ca. 8 skiver
  • kogende vand
  • 8 stykker rispapir

Recipe instructions

Brun kyllingefileterne i olivenolie på panden på begge sider. Tilsæt vand til halvt op af kyllingebrysterne og lad dem simre i ca. 5 minutter på hver side. Lad kyllingebrysterne køle af på panden. Findel kyllingekødet og vend det i en skål med Bähncke Karry Dressing, salt og peber. Skyl salaten og bræk bladene i mindre stykker. Pil rødløget, skyl agurken og skær begge i tynde skiver. Rist baconskiverne sprøde på en tør pande og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.

Hæld kogende vand i et fad/bradepande og dyp et stykke rispapir i vandet i ca. 10 sekunder til det bliver blødt. Læg det på et fugtigt rent viskestykke og kom lidt fyld på af karrykyllingen, ristet bacon og grønt. Buk rispapiret om fyldet, buk siderne ind og rul stramt sammen. Halver rullerne lige inden servering og kom evt. lidt ekstra af den gode Bähncke Karry Dressing på. Rispapir fås i velassorterede supermarkeder eller hos asiatiske købmænd. Du kan også bruge hvedetortillas og lave wraps i stedet for. Pak rullerne ind i bagepapir og tag dem med på picnic eller som madpakke.