Puds kalveklumpen for sener og skær kødet i store tern (4x4 cm). Kog hvidvinen op med vand, krydderurter og peberkorn. Tilsæt kødet, kog op og skum evt. af for urenheder. Lad kødet simre for svag varme under låg i ca. 1 time.
Tag kødet op fra kogelagen og kom det i en skål. Si kogelagen fint evt. gennem et rent viskestykke. Vask gryden af og hæld kogelagen tilbage i gryden. Kog lagen ind og tilsæt fløde, sennep, citronsaft og salt. Lad det koge ind i 15 minutter og jævn evt. med lidt kartoffelstivelse udrørt i den varme kogelage. Smag saucen til med sennep, sukker og peber.
Knæk den nederste trevlede del af aspargesene. Rens gulerødderne, asparges og slikærter og skær dem i mindre stykker. Kom grøntsagerne i saucen sammen med kalvekødet og lad det koge i ca. 5-8 minutter. Anret frikasseen i dybe tallerkener og pynt med friske krydderurter. Server evt. med kogte nye kartofler.
Du kan også lave frikassé på kylling, høns eller oksekød og komme en masse andre skønne grøntsager i efter sæson.
Hvis du ikke kan få friske slikærter, så prøv med sukkerærter eller friske ærter. Du kan også bruge slikærter på frost.