Hjemmelavede dressinger

Lav dine egne dressinger eller pift din yndlings Bähncke dressing op med lidt hakkede løg, forårsløg, purløg, tomater eller krydderurter.

Ingredienser

Hjemmelavet vinaigrette (Olie/eddike)

  • 0.5-1 spsk Bähncke Dijon Sennep
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 0.5-1 dl olivenolie
  • salt og kværnet peber
  • 0.5 dl cornichoner
  • 2 spsk dild
  • 1 dl Bähncke Remoulade
  • salt og peber

Opskrift

Hjemmelavet vinaigrette (Olie/eddike):
Rør senneppen ud i eddiken og dryp olien i under konstant piskning. Smag vinaigretten til med salt og peber. Kunsten at lave en god olieeddikedressing er, at komme olivenolien i til sidst i små dryp under konstant omrøring. Derved bliver olien opløst i eddiken, og dressingen samler sig. Man undgår at eddiken ligger i dråber og flyder i olien.

Thousand Island
Rør cremefraiche med paprika og Bähncke Tomat Ketchup. Hvis du vil have en light udgave kan du erstatte creme-fraichen med græsk yoghurt eller A38.

Hjemmelavet remoulade
Hak lidt cornichoner og frisk dild og rør det op i Bähncke Remoulade. Smag til med salt og peber og din remoulade smager helt hjemmelavet!

TIP

Vinaigrette
En god tommelfingerregel er at anvende eddike og olivenolie i forholdet 1:3. Lav din egen variation med fx hakket skalotteløg eller krydderier. Oliventapenade Blend en håndfuld sorte og grønne oliven uden sten med olivenolie, sennep, salt og kværnet peber. Smør det på ristet brød og server til et godt glas vin.