Vend al melet med bagepulver, salt og sukker. Tilsæt A38 og kogt vand og pisk det sammen til en samlet dej. Del æggene i blommer og hvider og pisk blommerne i dejen.
Lad dejen hvile på køkkenbordet i en lille time og gem æggehviderne i køleskabet. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen. Smelt 1 spsk smør på panden og rør det i dejen.
Steg små runde kager af 6-8 cm på panden evt. i en blinipande i 1-2 minutter på hver side og læg dem på en rist.
Rør cremefraiche med sennep og hakket dild og smag til med salt og peber. Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i strimler på langs med en gulerodsskræller. Pil rødløget og skær det i tern.
Server sennepscremen til de lune blinis og pynt med laks, rogn, aspargesstrimler, rødløg og dild.
Du behøver ikke en blinispande, da dejen er ret tyk og ikke flyder ud på panden. Du kan også bruge dressingen i en sandwich med den røget laks eller magert kødpålæg som roastbeef, bresaola eller kylling.
Brug de hjemmelavede blinis som frokost ret eller som forret. Server evt. blinis med røget hellefisk, hakket frisk tun eller en god rejesalat til.