Grøn sandwichdelle med remo

Ingredient list

  • 600 g hvid fisk, evt. torsk, sej
  • 1 skalotteløg
  • 2 grønne peberfrugter
  • 0.5 spsk Bähncke Sennep
  • 1 æg
  • 0.75 dl havregryn
  • 1 stor håndfuld friske krydderurter evt. persille, kørvel, dild
  • smør
  • 4 sandwichboller, evt. grove
  • 1.5 dl K-Salat Remoulade
  • 4 salatblade
  • 1 agurk

Recipe instructions

Skær fisken i grove stykker og kom dem i en foodprocessor. Pil løget og riv det fint. den i madkassen. Rens peberfrugterne for kerner og stilk. Skær en halv peberfrugt i tern og skær resten i stænger. Gem stængerne i en bøtte med lidt vand i bunden. Blend fisken med sennep og tilsæt æg, havregryn, revet løg, peberfrugttern og friske krydderurter. Form farsen til store flade sandwichdeller og steg dem på panden i lidt smør i ca. 3-5 minutter på hver side. Smør bollerne med Bähncke Grov Remoulade og kom salat og en delle på brødet. Skyl agurken og skær den i stænger og læg dem i madkassen med peberfrugtstængerne.