Grillede lime-marinerede rejer

Portioner
4

Ingredienser

  • 12 store rejer
  • 2 økologiske lime, saft og skal
  • 3 spsk olivenolie
  • 0.5-1 dl koriander
  • 0.25 tsk chiliflager
  • salt og peber
  • 12 træspyd
  • 0.5 dl Bähncke Tomat Ketchup
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 lille skalotteløg
  • 5 dråber Tabasco cayennepeber paprika

Opskrift

Pil rejerne og lad evt. halen sidde på. Riv limeskallen og pres saften i en skål. Tilsæt olivenolie, hakkede koriander, chiliflager, salt og peber. Kom rejerne i en frysepose og hæld marinaden ved. Lad rejerne marinere i køleskabet i et par timer. Læg 12 træspyd i vand i ½-1 time. Rør dressingen af Bähncke Tomat Ketchup, mayonnaise, revet skalotteløg og smag til med, Tabasco, cayennepeber, paprika, salt og peber.

Sæt rejerne på spyd og grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Drys rejerne med salt og server den lækre dressing til

TIP

Hvis du tager rejerne med på picnic, så vent med at grille dem til de skal serveres. Tag evt. en engangsgrill med.

Prøv også at servere lun Bähncke Bearnaise Sauce til. Varm den evt. op på en engangsgrill i en lille foliebakke.

Prøv at lave spyd med minifrikadeller og cherrytomater eller kylling med stykker af ananas som er gode børnegrillspyd.