Ærtespread og pinky løg i skinkesandwich

Portioner
4

Ingredienser

Pinky løg

  • 1.5 dl eddike, lys
  • 1.5 dl sukker
  • 6 enebær
  • 3 rødløg

Opskrift

Kog de frosne ærter i 4 minutter. Afkøl ærterne i koldt vand og blend dem med hakket hvidløg, olivenolie og citronsaft. Vend ærtepuréen med Bähncke Pommes Frites Dressing og smag til med Bähncke Stærk Sennep, salt og peber.

Rist de grove boller, smør dem med ærtespread og læg et par skiver pålægsskinke på.

Pynt hver sandwich med friske krydderurter og friske eller marinerede rødløg.

Pinky Løg laves ved at koge eddiken op i en gryde med sukker og enebær i 3-5 minutter til sukkeret er opløst. Lad eddikelagen køle af på køkkenbordet. Skæl rødløgene og skær dem i papirtynde skiver evt. på en mandolin eller skæreplade. Kom løgringene i eddikelagen og hæld det hele på glas. Opbevares på køl.