Håndtering af persondata på Facebook

Tak fordi du brugte en af vores Facebooksider. Dit privatliv er vigtigt for os, nedenfor oplyser vi om vores håndtering af sidebesøgsdata. Både når du går ind på den pågældende Facebookside, deltager i konkurrencer, kampagner eller kontakter os via siden. I den forbindelse kan visse personlige data behandles af os, dette forklares nedenfor.

Formål og kategorier af personoplysninger

Vores formål med håndtering af personoplysninger og de anvendte kategorier af personlige data fremgår ofte i sammenhængen med din kontakt med os, herunder er hovedtyperne af disse situationer:
• Hvis du kontakter os med et problem relateret til vores produkter eller en anden forespørgsel, bruger vi dit navn, kontaktoplysninger til Facebook-konto og de oplysninger, du giver os til at hjælpe dig.
• Hvis du deltager i en konkurrence eller kampagne, vil vi typisk behandle dit Facebook profilnavn, konto-kontaktoplysninger, billeder af dig eller andre mennesker, det faktum, at du deltager, og eventuelle svar eller andre input du har givet til formålet med at administrere konkurrencen eller kampagnen.
• Sidebesøgsanalyse: Vi kan bruge værktøjer fra Facebook til at se anonyme statistikker om de grupper af mennesker, der besøger vores websted, såsom aldersprofil, køn, bopæl og sprog.

Retsgrundlaget for vores brug af personoplysninger

Vores håndtering af personoplysninger sker kun inden for lovens grænser. Retsgrundlaget kan enten være at:
• Du har ved samtykke i en klar bekræftende handling til en bestemt type behandling af personoplysninger, f.eks. Et billede, du har delt med os.
• Vi skal behandle dine personlige data for at indgå en kontrakt med dig, for eksempel at levere en tjeneste, du har anmodet om.
• at vi har en legitim interesse for en bestemt form for brug af personoplysninger, og at vi forventer at du er ok med dette, på baggrund af din kontakt med os, herunder disse interesser:

◦ Den kommercielle interesse i at skabe opmærksomhed for vores mærker og produkter ved at arrangere og forvalte forbrugernes deltagelse i konkurrencer og kampagner.
◦ Interessen for forbrugerforhold, for eksempel at svare på et spørgsmål eller en anden form for anmodning fra dig.
◦ Interessen for at kende karakteristika hos forbrugere, der er interesseret i vores mærker og produkter, for at tilpasse vores produkter eller markedsføring.

Sletning og anonymisering af personoplysninger

Vi vil slette eller permanent og irreversibelt anonymisere personoplysningerne, når vi har behandlet din forespørgsel, du trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os som beskrevet nedenfor, eller kampagnen eller konkurrencen er afsluttet. Analysedata for sidetrafik er tilgængelig for os, så længe du følger eller liker siden.

Behandling i systemer fra tredjepartsleverandører

Dine personlige data bliver ofte gemt i Facebooks-systemer. Når du deltager i konkurrence via likes osv. på Facebook eller kommunikerer med os, vil de lagrede oplysninger være synlige for dig.

I visse tilfælde gemmes dine personlige data i Orkla-systemer, fx hvis vi overfører dialog til sådanne systemer, eller når du følger et link fra Facebook til et af vores websteder og indtaster data der. I sådanne tilfælde gemmes personoplysningerne på Microsoft’s servere i Europa. Tilstrækkelige garantier for retslig beskyttelse af personlige oplysninger (EU-standardbetingelser eller EU / US Privacy Shield-certificering) er på plads, hvis Microsoft skal give midlertidig adgang til dataene til systemoperatører baseret i lande uden for EU, for eksempel for at fuldføre fejlkorrektion. Send os venligst en e-mail, hvis du vil modtage en kopi af de relevante retlige garantier.

Kontakt, adgang til personlige data mv

Det formelle navn på selskabet, er Orkla Care A/S. Kontakt os på privacy@orkla.com, hvis du ønsker adgang til at få udleveret, rettet eller slettet de personoplysninger, vi har gemt om dig. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse, kræve begrænsninger eller trække dit tilsagn tilbage. Til orientering kan du også sende en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af dine personoplysninger.