Om Orkla Confectionery & Snacks Danmark

Bag navnet Orkla Confectionery & Snacks Danmark findes virksomheden på Nordfyn, som beskæftiger omkring 190 medarbejdere. Virksomheden producerer og markedsfører chips, snacks, nødder og konfekture.

Vi har leveret kvalitetsprodukter til danskerne siden 1960’erne. I 1965 blev Saltede Peanuts lanceret for første gang under det nu så velkendte varemærke KiMs. Siden har vi udvidet og udviklet sortimentet til at omfatte chips, snacks, nødder og konfekture. Vores kompetencer som producent af chips og snacks gav i slutningen af 1980’erne også adgang til detailhandelen internationalt.

Gennem årene har vi skabt et navn, som forpligter til at levere høj kvalitet hver gang. Derfor er innovation, lysten til at tænke nyt og skabe forbedringer omdrejningspunktet i vores hverdag.

Tæt dialog med vores målgrupper
Vi er markedsleder på det danske chips- og snackmarked. Det stiller krav til os om hele tiden at give forbrugerne nye, spændende produkter og ny inspiration til hyggelige stunder. I denne proces er vi i tæt dialog og samarbejde med forbrugerne, kunderne og andre vigtige målgrupper.

Kvalitet og forbrugersikkerhed
Vi har høje krav til råvarekvalitet og forarbejdning af vores produkter. Vi producerer produkter af høj kvalitet og med høj fødevaresikkerhed, derfor kan forbrugerne til enhver tid føle sig trygge ved at vælge produkter fra os.

Vi arbejder efter det internationale HACCP-system, der er et veldokumenteret og gennemarbejdet kontrolsystem.

Vi er certificerede i henhold til BRC, IFS, OFSS og kundespecifikke certificeringer, som sætter høje standarder med hensyn til hygiejne og fødevaresikkerhed. Dette kvalificerer os til at være leverandør til internationale kunder.

 

 

Medarbejderne gør en forskel
Bag det hele står dygtige, dedikerede medarbejdere, der hver især er med til at gøre en forskel. Vi arbejder seriøst og lægger stor vægt på at levere en høj standard og skabe resultater. Vi ved, at samarbejde gør os stærkere, og at det er vigtigt, at vi gør brug af de forskellige kompetencer, vi har i organisationen.