Nyuddannede kandidater

Hos Orkla ansætter vi hvert år nye kandidater i flere forskellige stillinger. Når du som nyuddannet ansættes på Orkla, vil du blive defineret som en Young Professional (YP). Som en YP i Orkla vil du blive ansat i en fast stilling i en af vores virksomheder, og fra denne position ligger verden åben. Du får her mulighed for at opbygge din karriere i virksomheden og få adgang til utallige muligheder og karriereudvikling både på tværs af landegrænser, men også på tværs af organisationen.

Du vil få adgang til flere forskellige udviklingsprogrammer på vores faglige akademier, og du får mulighed for at arbejde med ledere, som både er inspirerende og støttende. Men vigtigst af alt har du mulighed for at blive en del af en virksomhedskultur, hvor selvudvikling og innovation er en fællesnævner blandt medarbejderne, vores virksomhed og ikke mindst i alt, hvad vi gør!

Ved at vælge Orkla får du mulighed for at udfordre dig selv hver dag – samtidig med at du får mulighed for at sætte dit præg på virksomheden i de kommende år.

 Muligheder for nyuddannede:

  • Brand Manager i forskellige afdelinger
  • Project Analyst inden for Production, Strategy & Development (PSD)
  • Financial Controller
  • IT Young Professional

Se vores liste over ledige stillinger.