Orkla Foods Danmark ny distributør af Struer produktsortiment

Orkla Foods Danmark har indgået aftale med Struer Brød om overtagelse af distributionen af hele Struer-produktsortimentet i Danmark. Struer Brød blev tidligere på året købt af Orkla Foods Sverige.

August 22, 2018

Struer Brød A/S blev pr. 1. februar 2018 købt af Orkla Foods Sverige AB, som i længere tid har været hovedkunde hos Struer Brød. Det er nu aftalt, at Orkla Foods Danmark overtager al distribution af Struer Brøds sortiment i Danmark.

Sortimentet består af müsli, rasp, ymerdrys og øllebrød under brandet Struer, samt enkelte kundemærker.

 

”Vi er glade for distributionsaftalen, som vi regner med vil føre til en styrkelse af Struer varemærket i Danmark gennem en bredere distribution og øget salgsstøtte i butik”, siger Adm. Dir. i Struer Brød, Peder Mikkelsen

 

”Vi ser frem til at komme til at arbejde med Struer brandet. Sortimentet passer godt ind i vores eksisterende portefølje, og har allerede en stabil plads på hylderne hos vores kunder. Vi tror på, at vi kan løfte salget yderligere gennem vores store tilstedeværelse i handlen”, siger Salgsdirektør i Orkla Foods Danmark, Per Wilhelmsen.

 

Distributionen af Struer porteføljen overtages af Orkla Foods Danmark pr. 1. oktober 2018.

 

Om Orkla Foods Danmark A/S

Orkla Foods Danmark er en af de største leverandører til dansk detailhandel og står bag mærkevarer og kategorilederne Den Gamle Fabrik, Beauvais, Glyngøre, Bähncke, GrønneGaarden, Fun, Det Gode Liv, Anamma, Risifrutti, Tropicana og Quaker. Orkla Foods Danmark beskæftiger ca. 250 medarbejdere i Danmark fordelt på hovedkontoret i Taastrup og den danske fabrik i Skælskør. Selskabet indgår i den internationale koncern Orkla ASA med hovedsæde i Oslo og har flere danske søsterselskaber. Yderligere informationer findes på www.orkla.dk og www.orkla.no.

 

Om Struer Brød A/S

Struer Brød A/S har gennem en lang årrække været leverandør af de kendte rug-baserede morgenmadsprodukter, Ymerdrys og Øllebrød, til det danske detail- og foodservice-marked. Derudover producerer Struer Brød også rasp, æblekagerasp samt forskellige müsli-produkter.

Virksomheden, der beskæftiger ca. 45 medarbejdere, er beliggende i Struer og har siden 1. februar 2018 været en del af Orkla-koncernen. Yderligere info findes på www.struer-brod.dk.