Hvad vi tilbyder

Når du som ung akademiker får job hos Orkla, bliver du defineret som en Young Professional (YP). Som YP bliver du ansat i en fast stilling i et af vores datterselskaber. I løbet af det første år bliver du inviteret til Orklas YP-netværksseminar.

Udfordrende arbejde

Orkla har fokus på systematisk oplæring og udvikling af sine medarbejdere. Via intern oplæring i virksomheden vil du gradvist få større udfordringer på arbejdspladsen under professionel vejledning.

Find dine egne løsninger

Som medarbejder hos Orkla opfordres du til at finde dine egne løsninger på arbejdsmæssige udfordringer. Coaching af talenter er en del af lederansvaret. Vores ledere evalueres ud fra deres evne til at udvikle talent.

Faglig og personlig udvikling

Som YP i Orkla vil du deltage i interne kurser og uddannelse, som er relevant for den stilling, du har. Orkla tilbyder centrale uddannelsesprogrammer inden for alle områder i værdikæden. Vi lægger også vægt på generel lederuddannelse.

Stimulerende netværk

Orkla koncernen er en stor og international virksomhed. Som nyansat får du mulighed for at udvikle netværk i den virksomhed, du arbejder i, samt i resten af koncernen. Disse netværk giver øget viden om de forskellige virksomheder, styrker kompetenceoverførsel mellem medarbejderne og skaber karrieremuligheder i koncernen.

Young Professionals-seminar

Sammen med andre Young Professionals vil du blive inviteret til et seminar, hvor vi fokuserer på følgende:

Introduktion til Orkla

  • Introduktion til Orkla-koncernen – giver dig en bred introduktion til alle Orklas forretningsområder ud over den virksomhed, du arbejder i.
  • Mød koncernledelsen, som vil præsentere Orklas strategi, mål og visioner.

Karrieremuligheder

  • En nærmere gennemgang af mulighederne for personlig udvikling og karrieremuligheder i Orkla-koncernen.
  • Talentudvikling i Orkla – vi opfordrer til intern mobilitet.
  • Du vil møde Young Professionals fra hele koncernen.

Vores kultur, vision og værdier

Vores vision “Din ven hver dag” understreger betydningen af stærke forretningsmæssige forhold baseret på tillid.

Læs mere

Kompetenceudvikling

Talent, mangfoldighed og samarbejde er noget, vi værdsætter hos Orkla.

Læs mere