Vores kultur, vision og værdier

Vores vision “Din ven hver dag” understreger betydningen af stærke forretningsmæssige forhold baseret på tillid.

Vi ønsker at skabe en kultur, hvor forretningsområder og virksomheder arbejder godt sammen. Vi vil bygge stærke teams baseret på gensidig respekt. Vi vil være en virksomhed, som bekymrer sig om andre.
Vores mærkevarer er en del af millioner af menneskers hverdag, som gør dagligdagen nemmere, sundere og mere behagelig. Vores mærkevarer spiller forskellige roller for forskellige mennesker i forskellige situationer, men de har alle én ting til fælles: Folk vælger Orklas mærkevarer igen og igen, fordi de kan lide dem, fordi de stoler på dem, og fordi de stoler på os.
På samme måde ønsker vi, at folk oplever, at vi er en arbejdsgiver, hvor de får muligheden for at udvikle sig. Vi ønsker, at alle vores medarbejdere skal være stolte af at være en del af Orkla.

Vores værdier

Vores kerneværdier er Modig – Troværdig – Inspirerende. Disse værdier styrer vores adfærd og vores beslutninger og afspejler den standard, som forventes af medarbejderne hos Orkla.
At være modig betyder at være nyskabende og ambitiøs – vi skal levere i verdensklasse! Det er værdien, som mere end nogen anden skal drive os frem, hjælpe os med at turde tage nødvendige risici. Modige mennesker sætter sig høje mål og elsker at vinde. De tør sige fra, hvis der er noget galt. Mod er nødvendigt for at gennemføre vanskelige samtaler og tage vanskelige beslutninger.
Mod afbalanceres af pålidelighed. Vi holder det, vi lover, og vi tager ansvar – over for forbrugere, kunder, ejere og samfund. Ansvarlige mennesker leverer. De er professionelle, vidende og indgyder tillid. Vi tænker og arbejder langsigtet og løser de problemer, som måtte opstå undervejs. Vi kombinerer energi med udholdenhed. Vi er til at stole på.
Inspiration skaber energi, passion og spænding. Inspirerede mennesker har viljen til at lykkes, og de skaber hele tiden noget nyt. Vi inspirerer vores forbrugere, kunder, partnere og hinanden.

Vores ledelsesprincipper – baseret på vores værdier

Hos Orkla handler lederskab om at skabe værdier ved at arbejde sammen med og gennem andre. Vores ledelsesprincipper er bygget op omkring vores kerneværdier. Alle ledere i Orkla bliver både evalueret på opnåede forretningsmæssige resultater og udviste lederegenskaber.
Læs mere