Lederudvikling

Hos os er ledelse at skabe værdi ved at arbejde med og gennem andre. Godt lederskab er baseret på vores værdier: Modig, troværdig og inspirerende.

At være modig betyder at være nyskabende og ambitiøs – vi skal levere i verdensklasse! Mod afbalanceres af pålidelighed. Vi holder vores løfter og tager ansvar. Inspiration giver energi, passion og ønsket om at lykkes.
Vores ledere er nøglepersoner og skaber basis for kulturen i organisationen. Via lederskab med coaching og engagement baseret på tillid mellem ledere og ansatte skaber vi succes og bæredygtig vækst.
Vi ser på ledelse som en profession med færdigheder baseret på erfaring, viden og holdninger. Vores lederudviklingsstrategi er værktøjet til at udvikle og styrke ledere og kulturen i Orkla. Uanset om du er en ny leder eller har arbejdet med ledelse i mange år, tror vi på kontinuerlig faglig udvikling igennem hele din karriere. Vi arbejder med udvikling i mange forskellige former og har lederprogrammer, mentoring, stipendier, stillingsudvidelse og som en meget vigtig komponent – læring i en stimulerende og spændende hverdag!