Kompetenceudvikling

Talent, mangfoldighed og samarbejde er noget, vi værdsætter hos Orkla. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse og udvikle sig i deres roller, så de kan yde deres allerbedste. Sammen skaber vi et vinderteam, som vi kan være stolte af!

 

Variation, forskellige karriereveje og gode muligheder for videreudvikling er en selvfølge hos Orkla. Vi arbejder hele tiden med kompetenceudvikling både fagligt og personligt.

Som Nordens førende mærkevarevirksomhed har vi flere forskellige forretningsområder med mange forskellige afdelinger og roller. Da Orkla er en stor koncern med virksomheder i mange forskellige lande, giver vi vores medarbejdere mulighed for at arbejde på tværs af funktioner, virksomheder og landegrænser.

Akademier

Vi er meget stolte af vores anerkendte akademier. De består af et modulbaseret program og omfatter kernekompetencer fra hele vores værdikæde.

Læs mere

Lederudvikling

Hos os er ledelse at skabe værdi ved at arbejde med og gennem andre. Godt lederskab er baseret på vores værdier: Modig, troværdig og inspirerende.

Læs mere

Vores kultur, vision og værdier

Vores vision “Din ven hver dag” understreger betydningen af stærke forretningsmæssige forhold baseret på tillid.

Læs mere