Hvorfor vælge Orkla

Orkla er en international virksomhed med norske rødder. Det giver mulighed for en spændende karriere på tværs af funktioner, virksomheder og landegrænser. Da vi ejer hele værdikæden fra A til Z, tilbyder vi et bredt spekter spektrum af forskellige karrieremuligheder.
Vi tilbyder udviklende og udfordrende arbejdsopgaver til alle medarbejdere og lægger vægt på intern rekruttering, så ledere og medarbejdere kan opnå erfaring fra flere virksomheder i koncernen.

Udfordrende arbejde

Orkla har fokus på systematisk uddannelse og udvikling af sine medarbejdere. Via intern oplæring i virksomheden vil du gradvis få større udfordringer på arbejdspladsen under professionel vejledning.

Find dine egne løsninger

Som medarbejder hos Orkla opfordres du til at finde dine egne løsninger på arbejdsmæssige udfordringer. Coaching af talenter er en del af lederansvaret. Vores ledere evalueres ud fra deres evne til at udvikle talent.

Faglig og personlig udvikling

Som medarbejder hos Orkla vil du deltage i interne kurser og uddannelse, som er relevant for den stilling, du har. Orkla tilbyder centrale uddannelsesprogrammer inden for alle områder i værdikæden. Vi lægger også vægt på generel lederuddannelse.

Stimulerende netværk

Orkla koncernen er en stor og international virksomhed. Som nyansat får du mulighed for at udvikle netværk i den virksomhed, du arbejder i, samt i resten af koncernen. Disse netværk giver øget viden om de forskellige virksomheder, styrker kompetenceoverførsel mellem medarbejderne og skaber karrieremuligheder i koncernen.

Vore kultur, vision og værdier

Vores vision “Din ven hver dag” understreger betydningen af stærke forretningsmæssige forhold baseret på tillid.

Læs mere

Kompetenceudvikling

Talent, mangfoldighed og samarbejde er noget, vi værdsætter hos Orkla. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse og udvikle sig i deres roller, så de kan yde deres allerbedste.

Læs mere

Aktier til medarbejderne

Læs mere