Supply Chain og produktion

Orkla er stolt af at eje hele værdikæden, fra en produktidé ser dagens lys, til det færdige produkt er i forbrugerens hænder.

Vi engagerer os i, at de råvarer, vi bruger, er bæredygtigt produceret, og vi arbejder aktivt med forbedringsprojekter i værdikæden.
Vidste du for eksempel, at al den kakao, vi køber til Nidar-chokolade, er 100 % UTZ-certificeret (bæredygtigt landbrug)?. Vores indkøbere arbejder direkte med leverandørerne og bidrager hver dag til, at vi når vores strategiske målsætninger. Når råvarerne når vores fabrikker, er det vores medarbejdere der, som har ansvaret for, at millioner af forbrugere får de kvalitetsprodukter, de forventer og fortjener. Vi har vores egne team, som kører meget omfattende forbedringsprojekter hos Orkla. Hvor mange ketchupflasker er det for eksempel muligt at producere i timen? Og hvor er det mest optimalt, at denne produktion ligger? Sidst men ikke mindst har vi nogle afv branchens bedste logistikmedarbejdere, som hver eneste dag arbejder med at optimere, forbedre og styre varestrømmen fra leverandør, gennem produktion og frem til vores kunder. Hvornår skal butikskæden have chipsleverancen til fodbold VM-kampagnen, og hvor mange råvarer skal der bestilles for at kunne levere nok varer? Det er bare noget af det, du som logistikmedarbejder kan få ansvaret for. Lyder noget af dette spændende? Bliv en del af vores team!